НАУЧИ ИСТИНАТА

ПИК публикува гледната точка на ДБГ по повод тяхна публикация с неверни данни, че депутат от РБ е "заплашвал" кандидат за съветник в Сърница
Публикувано на 13.02.2015 в Актуално, Медии, Научи истината, прочетено 860 пъти

ПИК публикува гледната точка на ДБГ по повод тяхна публикация с неверни данни, че народен представител от РБ е "заплашвал по телефона" кандидат за общински съветник в Сърница:

Във връзка с публикацията, свързана с името на народния представител от ДБГ (РБ)Бойка Маринска (публикацията можете да видите в "Още по темата"),  държим да уточним, че казуса е описан невярно и много далеч от истината.

Първо, става дума за член на "Движение България на гражданите", нашата собствена партия,от избирателния район на г-жа Маринска, а не за член на "Нова алтернатива".

Второ, човекът се казва Реджеб Трампов, като не е имало подобен на описания от вас разговор, а става дума за съвсем друг казус - името му се оказва в листата на "Нова алтернатива" с кандидатите за съветници за Сърница, той самият удостоверява, че никакви документи за участие в листата и декларации не е подписвал, което изискваше спешната намеса от страна на Централата на ДБГ да се установи истината, както и има ли злоупотреба с личните му данни и нарушение на закона. Обаждането на г-жа Маринска към него е именно с цел да се изясни по какъв начин името на наш член се оказва в листата на друга партия, дали това е свързано с документна злоупотреба, с недобросъвестно използване на личните му данни или е резултат на друго.

Трето, категорично не е вярно, че е имало заплахи, каквито са описани в публикацията, и очевидно няма мотив за тях, след като става дума за член на собствената ни партия, изпаднал в ситуация, в която има нужда от съдействие от Централата ни.

Самата г-жа Маринска е на линия да ви информира, за да можете коректно да опишете нейната гледна точка и цялата ситуация, което разчитаме да направите.

Виж: pik.bg

ДБГ изразява задоволството си, че ПИК публикува коректно гледната точка на партията, с което медията допринася да се разсеят спекулациите около случая и да се изясни истината.

Тагове:

СПОДЕЛИ:

 
ЛИЦА
 
   
      Copyright 2014 Всички права запазени | Условия за ползване на сайта