АКЦЕНТИ

Стотици посрещнаха Трайчо Трайков и ген. Събев в Самоков, заявиха: Изтръгването на корупцията ще защити границата ни от бежанския поток
Публикувано на 13.10.2016 в Актуално, Акценти, прочетено 347 пъти


С бурни възгласи "Победа" бяха посрещнати кандидатпрезидентската двойка на Реформаторския блок Трайчо Трайков и генерал Съби Събев в Самоков. Залата бе препълнена от симпатизанти и членове на партиите от РБ. До кандидатпрезидентската двойка Трайчо Трайков и Съби Събев застанаха депутатът от Реформаторския блок Димитър Делчев, Васил Зашкев - председател на ДСБ-Самоков, Светлана Атанасова - председател на СДС, Румяна Илиева - БЗНС, Вержиния Лобутова - лидер на ДБГ.

Трайков и Събев отговориха на множества въпроси, зададени от гражданите на община Самоков.
"Не струпване на органи на реда, а изчистване на системата от корупция ще защити границата ни от бежанския поток. През уикенда жителите на града протестираха срещу настаняването на бежанци. Има стотици заловени мигранти, но не и каналджии и това трябва да се промени", заяви Трайчо Трайков на среща с граждани в Самоков. По думите му е необходимо да укрепим границите, включително с подкрепата на Европейския съюз.

"Един от нашите приоритети е съдебна реформа и върховенството на закона. Гражданите трябва да почувстват какво е справедливост, да бъде гарантирана личната им сигурност", каза от своя страна ген. Събев.

Народният представител Димитър Делчев бе категоричен, че кандидатпрезидентската двойка на РБ може да поведе страната ни в правилната по-сока и да затвърди евроатлантическата насоченост на България. "Непрекъснато ни казват, че Самоков е червен град. Радвам се, че днес сме заедно с толкова много хора", споделиха Трайков и Събев.

От залата хората попитаха какво е първото, което ще направи Трайков, ако стане президент. "Първото нещо - вероятно ще ми се наложи да успокоявам жена си, която се притеснява, че децата ни ще пораснат, без да познават баща си. Обаче аз смятам, че времето, прекарано с децата в едно семейство, е най-хубавото", отговори искрено Трайков.

Източник: в-к "Вяра"

Тагове: Трайчо Трайков, Съби Събев, Димитър Делчев, Самоков, корупция, граница, бежанци

СПОДЕЛИ:

 
ЛИЦА
 
   
      Copyright 2014 Всички права запазени | Условия за ползване на сайта