АКЦЕНТИ

Кунева в Горна Оряховица: Активът на РБ и ДБГ в цялата страна е напълно мобилизиран
Публикувано на 22.03.2017 в Актуално, Акценти, прочетено 908 пъти


В Горна Оряховица, както и в цялата страна, мобилизираме Реформаторите и актива на ДБГ. Това заяви лидерът на партията Меглена Кунева по време на посещението си във Великотърновска област. Тя подчерта, че "РБ - Глас народен" ще даде представителство на десните хора в парламента. Блокът е силен и вдига подкрепата всеки ден. Гласовете за по-малките от РБ са гласове в дясно на вятъра. Ако РБ го няма, се отваря пътят за всякакви нечестиви и неприлични коалиции. Не може изборът да се свежда само между БСП и ГЕРБ.

Ангел Янчев, втори в листата на "РБ - Глас народен" каза: Ние тук правим нещата по редния начин, никога по нередния. Екипът ни е силен, всички партии в коалицията сме като един. Ако някой опита да ни плаши, заставаме като един. Колегите от ДСБ в Елена и Свищов са с нас. РБ и Глас народен заедно ще имаме поне 6% резултат, ще имаме силна група в парламента.

Иван Момъков, общински координатор на ДБГ в Горна Оряховица, добави, че ако има министър, който се е преборил за увеличение на заплатите, е именно Меглена Кунева и то с цената на конфликт лично с премиера, който тогава не застана зад подкрепа за учителите. Какво е това партньорство, в което не подкрепяш министъра си за учителите на държавата, попита той.

Тагове: Меглена Кунева, Горна Оряховица, актив, РБ, ДБГ, мобилизиран

СПОДЕЛИ:

 
ЛИЦА
 
   
      Copyright 2014 Всички права запазени | Условия за ползване на сайта