АКТУАЛНО

Всички партии от РБ в Плевен застанаха зад кандидатурата на Георг Спартански за кмет
Публикувано на 21.07.2015 в Актуално, прочетено 424 пъти


Всички партии от Реформаторския блок в Плевен застанаха зад кандидатурата на Георг Спартански за кмет.
Това обявиха на обща пресконференция в БТА в Плевен днес структурите на партньорските партии от Блока.

Според тях Спартански е алтернатива на сегашното управление на Плевен и притежава необходимия опит и умения за добро развитие на общината. По думите им, ако Спартански бъде избран, това ще внесе повече откритост и прозрачност в управлението на Плевен.

За мен кметският стол не е самоцел, а средство за постигане на цели, категоричен бе Спартански. За мен е важна и ценна всяка подкрепа. Партиите, които виждат в мое лице човек, който може да се справи с проблемите на местно ниво, нека да ме подкрепят, каза Спартански. Той обяви, че очаква подкрепа и от други партии извън РБ. Има обществена енергия, която е насочена към промяна. Тази енергия трябва да се използва, за да се случи тази промяна, тъй като в момента община Плевен се управлява лошо, заяви той.

Кандидатурата на Спартански бе издигната от гражданска инициатива „Плевен иска – Плевен заслужава” и до момента е подкрепена от всички партии в Реформаторския блок, които имат структури в Плевен – ДБГ, ДСБ, СДС, НПСД и БЗНС. Самият Спартански не е член на нито една от партиите. По професия е юрист. Оглавява Сдружение "България на гражданите" в Плевен.

Тагове:

СПОДЕЛИ:

 
ЛИЦА
 
   
      Copyright 2014 Всички права запазени | Условия за ползване на сайта