АКТУАЛНО

Млади членове и симпатизанти на ДБГ - Велико Търново създадоха дискусионен клуб "Млади реформатори"
Публикувано на 23.07.2015 в Актуално, прочетено 351 пъти

В четвъртък, 23.07.2015 г., в офиса на „Движение България на гражданите“ в гр. Велико Търново, млади членове и симпатизанти на партията учредиха дискусионен клуб. Името, което учредителите избраха бе Дискусионен клуб „Млади реформатори“. Той ще бъде неформална организация в рамките на политическа партия „Движение България на гражданите“, отворен за всички членове и симпатизанти на възраст до 35 години.

Целите, които участниците начертаха пред развитието на клуба са: генериране на нови идеи в областта на дясната политика; намиране на ясни и конкретни решения по местни проблеми; налагане на нови лица на млади и активни реформатори; обучение на млади лидери.

Разбира се, макар формално учредителна, срещата не мина и без дискусии по наболели национални и местни проблеми. С участието на члена на националния съвет на ДБГ Виктор Георгиев, общинския председател Мария Илчева и членовете на общинското ръководство Валя Дянкова и адвокат Маргарита Радославова, бяха обсъдени теми свързани с европейски програми за подпомагане на младежка заетост и стартиращ бизнес, проблеми свързани с висшето образование и Великотърновския университет „Св.Св. Кирил и Методий“. Участниците се обединиха около необходимостта от спешна и дълбока реформа в сферата на правосъдието.

Източник: grajdani-vt.bg

Тагове:

СПОДЕЛИ:

 
ЛИЦА
 
   
      Copyright 2014 Всички права запазени | Условия за ползване на сайта