АКЦЕНТИ

Даниела Русева: Логично е да подкрепим десен кандидат
Публикувано на 08.11.2016 в Актуално, Акценти, прочетено 374 пъти


Резултатът на кандидат-президента на Реформаторския блок Трайчо Трайков е почти двойно по-висок от прогнозите на социолозите, коментира за Радио Шумен лидерът на Движение България на гражданите в Шуменска област Даниела Русева. Лично аз очаквах по-голяма подкрепа в Шуменска област, допълни Русева.

Според нея Реформаторският блок стои по-добре в чужбина и големите областни градове, тъй като там посланията на коалицията са по-разбираеми. Тя се въздържа от препоръки за балотажа. Не искам да призовавам никого. За мен това е демоде. Считам, че всеки един човек, който има избирателни права, може сам да прецени за кого да гласува. Тези, които са гласували за Трайчо Трайков и Съби Събев, е логично да подкрепят този, който стои в дясната част на политическото пространство, отбеляза Русева.

По повод информациите, че ДСБ се готви да излезе от структурите на Реформаторския блок, Даниела Русева посочи, че в Шуменска област партиите в коалицията са обединени и работят добре заедно. Русева посочи, че заплахите на Радан Кънев за излизане от Блока са от близо година.

Източник: bnr.bg

Тагове: Даниела Русева, ДБГ, област Шумен, резултати, втори тур, подкрепа

СПОДЕЛИ:

 
ЛИЦА
 
   
      Copyright 2014 Всички права запазени | Условия за ползване на сайта