Младежки

На събитието се отбеляза края на мандата на ръководството на EDS и избирането на ново Изпълнително бюро. Председателят на МДБГ Андрей Петков поздрави Вирджилио Фалко за преизбирането му и заяви готовност МДБГ да продължава да работи все така добре за създаването на европейски младежки политики.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

МДБГ заявява категорично, че начинът на провеждане на Европейския младежки форум под патронажа на европейското председателство, е недопустим.

Нагласените въпроси към министър-председателя не са прецедент, получавали сме множество сигнали за събития на управляващите с предварителен сценарии и невъзможност за изразяване на лично мнение.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Георги Владов, Милева Димова и Борислав Андонов представиха Младежко ДБГ на редовна среща на съвета на EDS (Европейските студенти демократи), проведена в Рига през април. Срещата премина под надслов “Политическата комуникация в променяща се медийна среда, приобщаване на младите хора с модерни комуникационни стратегии”, на която бяха обсъдени редица проблеми и предизвикателства пред младото поколение.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Младежката организация на “Движение България на гражданите” организира флашмоб пред сградата на Народното събрание на 29 март. Младежите изразиха несъгласието си с поредното безумно решение на управляващите за нова подмяна на касовите апарати.

МДБГ настоява за предвидимо държавно управление, за да може бизнесът да е спокоен за своето развитие. Задължаването фирмите масово да сменят касовите апарати, поставя малкия и среден бизнес пред ново изпитание. Подновяването на софтуера и касовите апарати ще струва приблизително 250млн. лева. А последно устройствата бяха сменени едва преди 6 години. Държавата трябва да спре да пречи на бизнеса да се развива като го товари с нови нови задължения и административни процедури.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре