Национални

Обществто не е длъжно да бъде компетентно по всички въпроси, но когато и управляващите не са сред компетентните, проблемът става огромен. И така често управляващите ни заливат с фалшиви новини. Ние, гражданите, ги интерпретираме свободно, често като неспециалисти, загубва се фокуса и даваме възможност за замитане на проблема от страна на управляващите.
Съществува ли справедливост ? Не!
Какъв е проблемът?

0
0
0
s2sdefault

Борисов 3 от самото начало е правителство на лъжата. Истинският коалиционен партньор на ГЕРБ са не Обединени патриоти, а ДПС, с които заедно гласуваха имитационния антикорупционен закон, а вчера прокараха и предложението на Пеевски за покриване на каражбите от КТБ.
Това каза пред БИТ Димитър Делчев, председател на „Движение България на гражданите“.

Правителството доказа, че няма никакво намерение да прави реформи като дори отменя тези, които започнахме, каза Делчев. Той даде пример с отлагането на изискването на провеждане на електронни обществени поръчки и централизирани конкурси в държавната администрация. Тези реформи биха попречили на основната дейност на управляващите да назначават и усвояват, добави той.

0
0
0
s2sdefault
Втори лифт в Пирин? Защо не. Нямаше стратегия за изграждане на курорта. Изгради се леглова база, която надвишава капацитета на ски-зоната. Сега има възможност да се доизгради ски-зона, за да отговаря на легловата база. Дано това да не означава, че ще увеличим легловата база после, за да отговаря на ски зоната и отново в изходна позиция.
 
0
0
0
s2sdefault

Интервю за обзора на седмицата „Това е България“ на Радио „Фокус“ на Меглена Кунева по повод председателството на Съвета на Европейския съюз она България.

 Дългоочакваното у нас Председателство на Съвета на ЕС започна. Основните послания са: консенсус, конкурентоспособност и кохезия. Девизът е: „Съединението прави силата“. В правителствената програма са поставени амбициозни планове: да подобрим перспективата за членство на страните от Западните Балкани, да прехвърлим мост между Изтока и Запада, да постигнем консенсус в сигурността и миграцията, да повишим конкурентоспособността на дигиталната икономика. Готова ли се оказа, обаче, България за това Председателство?

0
0
0
s2sdefault
Нагоре
Template by JoomlaShine