Регионални

Утре, 14 септември 2019 г., в 11:00 ч., представители на Движение България на гражданите и други формации ще внесат в Общинската избирателна комисия София документи за участие в изборите за кметове и общински съветници, които ще се проведат на 27 октомври 2019 г.
0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Софийските организации на Движение България на гражданите решиха да подкрепят за кмет на София гражданската кандидатура на Мая Манолова. При своето обявяване г-жа Манолова като демократичен кандидат обяви, че ще се бори за разбиване на корупционния модел на управление в общината. С успешната си работа по каузи като машинното и електронното гласуване, фалита на физически лица и др., тя е доказала, че единствена от заявените до сега кандидати има сили да се противопостави на статуквото, което неефективно управлява София вече 14 години.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Приятели, отиде си нашият съмишленик Стефан Вълков. За нас, неговите колеги и приятели от „Движение България на гражданите”, смъртта му е огромна загуба. Той бе професионалист, визионер, отстояващ своите позиции в областта на енергетиката, човек на каузата! Нека се сбогуваме с него на 26.06. /сряда/ от 11:30 часа в черквата на Централни софийски гробища.

Поднасяме своите съболезнования на семейството му. Скърбим заедно с вас за човека и приятеля Стефан!

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре