Регионални

Председателят на Постоянната комисия по туризъм към ОбС – Бургас Живко Табаков ще има приемен ден за граждани в централата на „Движение България на гражданите“ – Бургас (улица „Фердинандова“ 2 Б).

Живко Табаков е член и на Постоянната комисия по международно сътрудничество, оперативни програми и неправителствени организации.

Общинският съветник ще се срещне с граждани на 22 януари, понеделник, от 13:30 до 16:00 часа в централата на ДБГ – Бургас.

Записванията се правят на телефон 0888 98 41 16. 

 

0
0
0
s2sdefault

Очакваме хиляди взискателни туристи, а нямаме леглова база, обяви председателят на комисията по туризъм Живко Табаков

Председателят на постоянната комисия по туризъм към Общински съвет - Бургас Живко Табаков изготви революционна докладна, която ще стимулира стъпването на големи хотелски вериги в Бургас. Световни брандове като Хилтън определено липсват на Бургас и от години се работи за привличането им. Последните индикации са, че няколко големи вериги имат интерес да стъпят тук.

0
0
0
s2sdefault

Лошо управление, злоупотреби и раздут щат застрашават от фалит Университетската болница в Пловдив, това обяви на пресконференция доц. д-р Димитър Шишков, член на Изпълнителния съвет на „Движение България на гражданите“.

0
0
0
s2sdefault

Последната среща за 2017 г. от инициативата „София може повече“ събра над 40 граждани

При последната среща за изминалата 2017 г., която се проведе през декември под мотото „Възраждане може повече“ – част от инициативата „София може повече“, столичният общински съветник Стефан Марков бе осведомен за редица въпроси и искания на жителите на столичния квартал, които преимуществено бяха насочени към изясняване на градоустройствените планове в кв. „Възраждане“, както и от изграждането и поддръжката на зелената система в района.

0
0
0
s2sdefault
Нагоре
Template by JoomlaShine