Регионални

Изпълнителният съвет на "Движение България на гражданите” оценява предложението на ГЕРБ за увеличаване на данъка върху автомобилите и таксата за имотни сделки в София като отказ от широко прокламираната им дясна идентичност. Управляващата партия подведе стотици хиляди столичани, като ги задължава да плащат по-висок данък и такса с решение, което не беше дори загатнато в приключилата преди 3 седмици предизборна кампания, се казва в позиция на партията.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Листата за общински съветници на Движение България на гражданите, ЗНС, НДСВ и Път на младите поставяме „лош 1“ за преписване на програмата на Йорданка Фандъкова. Заложените точки в уж новата й платформа всъщност са копирани от други кандидати. Очевидно г-жа Фандъкова е харесала речта на опонента си Мая Манолова, която на 23 септември обяви програмата си за изграждане на модерни паркинги в София и конкретните места за 5 буферни паркинга до спирките на метрото. Завършването на строящия се от ГЕРБ вече 14 години Околовръстен път и започване на вътрешен градски ринг също присъстваха в основните приоритети на Манолова. В изказването си вчера настоящият кмет от ГЕРБ преповтори тези мерки като ключови, което не беше новост в тази кампания.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Утре, 14 септември 2019 г., в 11:00 ч., представители на Движение България на гражданите и други формации ще внесат в Общинската избирателна комисия София документи за участие в изборите за кметове и общински съветници, които ще се проведат на 27 октомври 2019 г.
0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Софийските организации на Движение България на гражданите решиха да подкрепят за кмет на София гражданската кандидатура на Мая Манолова. При своето обявяване г-жа Манолова като демократичен кандидат обяви, че ще се бори за разбиване на корупционния модел на управление в общината. С успешната си работа по каузи като машинното и електронното гласуване, фалита на физически лица и др., тя е доказала, че единствена от заявените до сега кандидати има сили да се противопостави на статуквото, което неефективно управлява София вече 14 години.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Нагоре