Регионални

Отбори на четири от 6-те световни сили по информатика - Румъния, Полша, Русия и България пристигат в Шумен за „IX Международен есенен турнир по информатика“, който ще се проведе от 23 до 26 ноември. Шумен ще посрещне над 170 състезатели в това число и отбори от Украйна, Сърбия, Македония, Молдова, Гърция.

0
0
0
s2sdefault

За половин мандат – или две години работа в Столичния общински съвет (СОС) общинският съветник Стефан Марков  не е пропуснал нито едно от 43 заседания в СОС  и е отправил над 100 питания, предложения и писма към столичния кмет Йорданка Фандъкова и други институции.

0
0
0
s2sdefault

ДБГ пое курс към широко обединение. Абревиатурата е РОД. Целта е в него да влязат всички десни партии, граждански организации и хора с демократично мислене. Това е широк фронт на обединение на десните демократични партии, чиито симпатизанти и до този момент боледуват. Така коментира в интервю за Радио Сливен Нет д-р Нина Борова, областен координатор на ДБГ - Сливен и общински съветник в местния парламент, създаването на обединението Реформаторски общности за демокрация.

0
0
0
s2sdefault

Съветът за местни политики на ДБГ започва работа по изграждането на стратегия за местните избори, каза в предаването „Коментарът“ по телевизия Шумен Даниела Русева, председател на новосъздадения Съвет за местни политики към Националния съвет за политики и областен координатор на „Движение България на гражданите“ – Шумен.

0
0
0
s2sdefault
Нагоре
Template by JoomlaShine