Коалицията „Движение България на гражданите“ призовава БСП да спре да се възползва от кампанията на гражданския кандидат за кмет на София Мая Манолова!

След 10-годишно управление на Йорданка Фандъкова в София и преди това 4-годишно на Бойко Борисов, в столицата най-накрая има шанс за градивна промяна.

Промяна, която да сложи край на порочния съглашателски модел, олицетворяван от ГЕРБ и БСП в общинския съвет на столицата. В резултат на това, за 14 години имаме незавършен Околовръстен път, масово презастрояване, мръсен въздух, скандални обществени поръчки, претоварен пътен трафик, милиони за сметопочистване, които отиват в ръцете на приятелски кръгове.

Шансът за промяна е в избирането на Мая Манолова за кмет на София. Сега, когато Манолова е истинската алтернатива на порочния модел на управление на ГЕРБ, всички партии трябва да се откажат от апетитите си да се бъркат в кампанията й и да я използват, за да трупат повече подкрепа за листите си.

Призоваваме БСП да спрат да обикалят телевизионните студия и да нажежават до червено гнева на гражданите. Столетницата продължава да присвоява – сега посяга и на гражданската кандидатура на Манолова.

Не, господа, Мая Манолова е кандидатът на гражданите!

Недейте да проваляте историческия шанс, който има София – за първи път в най-новата си история да бъде управлявана от граждански кандидат за кмет – от човек, който няма да обслужва партийни и корпоративни интереси, а ще работи само за интереса на гражданите.

Спрете, господа от БСП, защото така практически работите в интерес на ГЕРБ, Борисов и Фандъкова и може би това не е случайно. А всъщност всички заедно стоите срещу гражданите на София!